Masterclass: Koken op restaurant niveau

Masterclass: Koken op restaurant niveau, gewoon vanuit je eigen keuken!

Tijdens deze uitdagende kookworkshop voor de gepassioneerde en gevorderde thuiskok zul je merken dat een volledig 3 gangen diner op hoog niveau koken makkelijker is dan je denkt! Onder professionele begeleiding van Rosah van Schendelen gaan wij het je leren. Rosah is de finaliste van Masterchef Holland 2014 en kookt tegenwoordig in de keuken van top restaurant Breda in Amsterdam. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en verrassende ingrediënten zal je na deze workshop  een volledig menu op restaurant niveau op tafel zetten!

Je kunt kiezen uit onderstaande data:

  • Zondag   5 maart 2017; aanvang 12:00 tot 16.30 uur
  • Zondag 12 maart 2017; aanvang 12:00 tot 16.30 uur
  • Zondag 19 maart 2017; aanvang 12:00 tot 16.30 uur

Wat krijg je allemaal?
• Een Masterclass van onze Masterchef Rosah.
• Een volledig 3-gangen menu koken op restaurantniveau.
• Je leert de nieuwste technieken, toepasbaar vanuit je eigen keuken. We gaan o.a. roken, pekelen, drogen, fileren en flamberen.
• De kunst van plating; je leert gerechten mooi te presenteren op het bord.
• Inclusief hapjes en drankjes gedurende de workshop.
• De recepten, zodat je de gerechten ook thuis kunt maken.

Deze Masterclass kost € 85,- per persoon (incl. BTW). Dit is inclusief hapjes en drankjes, het lesmateriaal en alle ingrediënten.

Inschrijven of meer informatie: info@eatyourheartout.nl  of bel: 06-48377350