Ga naar hoofdinhoud

Eat Your Heart Out bij je thuis!

Hier komt binnenkort meer informatie over de heerlijke maaltijden voor in het park, aan je eigen keukentafel of buiten op een bankje!

Kookworkshops, private dining en catering
in het centrum van Amsterdam

Kookworkshop Amsterdam

Kookworkshop

Verse ingrediënten, bijpassende wijnen en een ruim opgezette keuken: tijdens de kookworkshop maakt u onder begeleiding van professionele koks heerlijke gerechten. Na het koken kunt u genieten van de uitgeserveerde gerechten in onze authentieke stijlkamer.

private dining Amsterdam

Private dining

Ontvang een heerlijk privé diner in de monumentale stijlkamer of aan onze lange houten tafel met een adembenemend uitzicht over de gracht. Op basis van uw wensen bereiden wij een prachtig en culinair hoogstaand diner.

catering amsterdam

Catering

Verras uw gasten met de vakkundige catering en duurzame gerechten van Eat Your Heart Out. Tot in de kleinste details stellen wij samen met ons enthousiaste en professionele personeel een uitgebalanceerd menu samen, inclusief decoratie zoals serviesgoed en glaswerk.

Full service cateringbedrijf Eat Your Heart Out

Eat Your Heart Out is een uniek en creatief full service cateringbedrijf voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Daarnaast kunt u op onze prachtige locatie aan de Amsterdamse Herengracht diverse kookworkshops volgen voor groepen van 15 tot 45 personen.

Naast catering en kookworkshops bieden wij ook private dining aan. Dineer in stijl met groepen van 15 tot 50 personen in onze monumentale stijlkamer uit de 18e eeuw. Aan de hand van uw wensen stellen wij een op maat gemaakt menu voor u samen, vergezeld van de beste wijnen.

Back To Top