Ga naar hoofdinhoud
Spaanse kookworkshop

Spaanse kookworkshop

Ontdek de gevarieerde Spaanse keuken tijdens de Spaanse kookworkshop. U kent ongetwijfeld de bekende Spaanse gerechten zoals tapas, paella en tortilla, maar er zijn veel meer Spaanse lekkernijen waar we u graag kennis mee laten maken. Wat dacht u van gazpacho, escalivada of pata negra? Leer de fijne kneepjes van het bereiden van een aantal karakteristieke Spaanse gerechten.

 • Spaans driegangendiner
 • Geschikt voor groepen van 15 tot 45 personen
 • 4,5 uur koken en dineren
 • Ook in het Engels
Spaanse kookworkshop
kookworkshop Spaans
Spaanse kookworkshop in Amsterdam

Geniet van zelfgemaakte Spaanse lekkernijen in Amsterdam

Geniet van zelfgemaakte Spaanse lekkernijen in Amsterdam

In diverse kookstudio’s bereidt u samen met vrienden, familie of collega’s een Spaans driegangendiner inclusief smakelijke amuses. Of u nu een beginnend kok of een ervaren hobbykok bent, een Spaanse kookworkshop is geschikt voor iedereen. Bij de kookworkshops zijn professionele en ervaren koks aanwezig die u begeleiden bij de bereiding van de gerechten en die jullie – indien gewenst – een handje helpen.

Een kookworkshop Spaans voor iedere gelegenheid

Bij Eat Your Heart Out geven we Spaanse kookworkshops voor twee doelgroepen: de zakelijke en particuliere markt. Lees meer over de kookworkshop met een zakelijk tintje en de workshop voor familie en vrienden.

particuliere kookworkshops amsterdam

Spaanse kookworkshop met vrienden of familie

Een Spaanse kookworkshop is een perfecte activiteit voor een dagje uit met vrienden of familie. Boek de Spaanse kookworkshop bijvoorbeeld voor een:

zakelijke kookworkshops amsterdam

Kookworkshop Spaans voor zakelijke gelegenheden

Kookworkshop Spaans voor zakelijke gelegenheden

Een kookworkshop Spaans is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor zakelijke gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan een:

 • Familiedag
 • Vrijgezellenfeest
 • Verjaardagsfeest
 • Vriendenuitje
 • Familiedag
 • Vrijgezellenfeest
 • Verjaardagsfeest
 • Vriendenuitje
 • Activiteit met een zakenrelatie
 • Jubileum
 • Teambuildingsactiviteit
 • Bedrijfsuitje

Onder het genot van een drankje leren jullie verschillende Aziatische recepten te bereiden. We maken de kookworkshop op maat, zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. De Spaanse kookworkshop kunt u ook cadeau doen.

Onder het genot van een drankje leren jullie verschillende Aziatische recepten te bereiden. We maken de kookworkshop op maat, zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. De Spaanse kookworkshop kunt u ook cadeau doen.

Saamhorigheid staat bij de kookworkshop centraal. Creëer samen met collega’s of zakenrelaties een driegangendiner dat perfect past bij jullie wensen en culinaire niveau.

Programma Spaanse kookworkshop

Onder het genot van een drankje starten wij de Spaanse kookworkshop met een korte uitleg. Het gezelschap wordt onderverdeeld in kleine groepjes, waarna je start met het bereiden van twee Spaanse amuses. De kleine hapjes worden tijdens het bereiden van het voor-, hoofd- en nagerecht geserveerd. Gemiddeld zijn we ongeveer anderhalf uur aan het koken in de kookstudio, waarna het diner plaatsvindt in de authentieke stijlkamer. De gehele Spaanse kookworkshop duurt vier tot vierenhalf uur.

Wanneer u met internationale zakenrelaties of buitenlandse vrienden een Spaanse kookworkshop wilt volgen, geven we de kookworkshop in het Engels. Op deze manier is de workshop goed te volgen voor iedereen.

Ervaringen van de Spaanse kookworkshop

Jurien van Dijk, Vondelbuurt (Amsterdam) – 27 jaar

‘Wij hebben een super leuke kookworkshop Spaans gehad voor 33 personen bij Eat Your Heart Out. De voorbereiding en het contact was hartverwarmend en de kookworkshop was van hoge kwaliteit. Het personeel was super enthousiast, waardoor de avond een groot succes was.’

Pim Flantua, Molenwijk (Amsterdam) – 45 jaar

‘De fantastische ambiance, gemoedelijke medewerkers en het heerlijke eten maakten de Spaanse kookworkshop een workshop om niet snel te vergeten. Alles was tot in de puntjes geregeld en er werd goed rekening gehouden met allergieën. Ik kom graag terug voor een kookworkshop of private dining!’

Rik, Amstelveen – 34 jaar

‘Als teambuildingsactiviteit had het bedrijf waar ik werk een kookworkshop Spaans geregeld. Wij hebben tijdens de kookworkshop onwijs gelachen met elkaar en vervolgens van de lekkere gerechten. De kookworkshop sloot perfect aan bij ons (beginners)niveau. Wij werden goed begeleid.’

Routebeschrijving

Eat Your Heart Out is goed bereikbaar vanuit heel Amsterdam. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de kookstudio eenvoudig te bereiken. Op ongeveer 350 meter van onze kookstudio is een tramhalte. U kunt deze halte met tram 1, 2 of 5 bereiken. Wanneer u met de auto komt, kunt u de auto parkeren bij de Q-park parkeergarage of aan de gracht. Bekijk onze pagina kookworkshop Amsterdam voor een volledige routebeschrijving.

Meer informatie over de Spaanse kookworkshop

Wij heten u van harte welkom in onze kookstudio in Amsterdam om de workshop te volgen. Wilt u meer weten over de Spaanse kookworkshop? Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 483 773 50 of een e-mail sturen naar info@eatyourheartout.nl.

Andere kookworkshops van Eat Your Heart Out

Bij Eat Your Heart Out bieden we naast Spaanse kookworkshops ook de volgende workshops aan:

Back To Top