Ga naar hoofdinhoud
Spaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop

Culinair genieten in Amsterdam

De kookworkshop Italiaans van Eat Your Heart Out volgt u in een professionele kookstudio in Amsterdam. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent; deze kookworkshop zorgt gegarandeerd voor een avond vol culinair genot. In onze ontspannen en gemoedelijke keuken bereidt u een smaakvol Italiaans diner met een aantal heerlijke amuses. Onze professionele koks zijn aanwezig om u te begeleiden bij de bereiding van de gerechten.

 

 • Italiaans driegangendiner
 • Voor iedere gelegenheid
 • Groepen van 15 tot 45 personen
 • Voor iedereen te volgen
 • 4,5 uur koken en dineren
 • Ook in het Engels
italiaanse kookworkshop
Kookworkshop Italiaans
Kookworkshop pasta maken

Culinair genieten in Amsterdam

De kookworkshop Italiaans van Eat Your Heart Out volgt u in een professionele kookstudio in Amsterdam. Of u nu met vrienden, familie of collega’s bent; deze kookworkshop zorgt gegarandeerd voor een avond vol culinair genot. In onze ontspannen en gemoedelijke keuken bereidt u een smaakvol Italiaans diner met een aantal heerlijke amuses. Onze professionele koks zijn aanwezig om u te begeleiden bij de bereiding van de gerechten.

Programma Italiaanse kookworkshop

Jullie worden ontvangen met een drankje, waarna we een korte uitleg geven over de kookworkshop. Het koken zelf duurt ongeveer anderhalf uur, waarna jullie genieten van jullie zelfgemaakte gerechten. De duur van de hele Italiaanse kookworkshop duurt vier tot vierenhalf uur.

Wilt u met internationale zakenrelaties of buitenlandse vrienden een kookworkshop in Amsterdam volgen? Het is ook mogelijk dat wij de kookworkshop Italiaans in het Engels geven, zodat het voor iedereen te verstaan is.

Een kookworkshop Italiaans voor iedere gelegenheid

Een kookworkshop in Amsterdam is geschikt voor zowel particulieren als zakelijke gelegenheden.

particuliere kookworkshops amsterdam

Italiaanse kookworkshop met vrienden of familie

Geniet samen met uw vrienden of familie van de Italiaanse keuken tijdens bijvoorbeeld een:

 • Familiedag
 • Vrijgezellenfeest
 • Verjaardagsfeest
 • Vriendenuitje

Onder het genot van een goed glas wijn leren jullie meer over culinair Italië en bereidt u een eigen diner. Deze kookworkshop in Amsterdam is geschikt voor koks van ieder niveau en zorgt voor een heerlijk ontspannen avondje. Ook leuk om cadeau te geven.

zakelijke kookworkshops amsterdam

Kookworkshop Italiaans voor bedrijven

Voor bedrijven is een Italiaanse kookworkshop onder andere leuk voor:

 • Activiteit met zakenrelatie
 • Jubileum
 • Teambuilding
 • Bedrijfsuitje

Saamhorigheid staat centraal tijdens deze kookworkshop in Amsterdam. Met collega’s of zakenrelaties gaat u aan de slag met gerechten die precies passen bij jullie wensen en culinaire niveau. Het diner nuttigen jullie in onze authentieke stijlkamer aan de Herengracht.

kookworkshop Aziatisch

Wat staat er op het menu?

Tijdens een Italiaanse kookworkshop bereidt u een volwaardig menu waar menig Italiaan trots op zal zijn. We beginnen de workshop met een uitleg over het verloop van de avond. Daarna gaan jullie in groepjes koken. Ondertussen worden twee amuses gemaakt, zodat er tijdens het koken alvast iets te eten is. U gaat aan de slag met een Italiaans voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Aziatische kookworkshop
kookworkshop Amsterdam Aziatisch

Ervaringen van onze klanten

Jasmijn, IJburg (Amsterdam) – 29 jaar

‘Mijn moeder is dol op Italiaanse gerechten. Voor haar verjaardag hebben wij met de hele familie een Italiaanse kookworkshop gevolgd bij Eat Your Heart Out in Amsterdam. De gerechten zijn goed in de smaak gevallen en we maken ze zelf nog regelmatig!’

Milou, Haarlem – 26 jaar

‘Mijn vriendinnen en ik hebben een compleet dagje uit in Amsterdam gehad. Eerst winkelen en daarna een Italiaanse kookworkshop bij Eat Your Heart Out. We hebben letterlijk een heerlijke dag gehad en we hebben ontzettend genoten van de Italiaanse gerechten en de bijpassende wijnen.’

Martijn, Amsterdam – 40 jaar

‘Wij wilden eens iets origineels doen met onze zakenrelaties. De Italiaanse kookworkshop bij Marleen en haar team was een groot succes. Het heeft de band met onze relaties versterkt en de prachtige locatie zorgt ervoor dat dit absoluut een aanrader is.’

Meer informatie over de Italiaanse kookworkshop in Amsterdam

Wilt u meer informatie over onze Italiaanse kookworkshop in Amsterdam of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact op door te bellen naar 06 483 773 50. Een e-mail kunt u sturen naar info@eatyourheartout.nl

Andere kookworkshops van Eat Your Heart Out

Naast Italiaanse kookworkshops , kunt u bij ons ook terecht voor:

Back To Top