Ga naar hoofdinhoud
Spaanse kookworkshop

Kookworkshop Frans

Tijdens een Franse kookworkshop leert u gerechten bereiden uit de internationaal gewaardeerde Franse keuken. Kenmerkend voor recepten uit Frankrijk zijn de technieken die er bij komen kijken en de grote diversiteit aan gerechten. Maak kennis met deze veelzijdige keuken door met vrienden, familie of collega’s een Franse kookworkshop te volgen in Amsterdam.

 • Leuk als verjaardagsfeest of bedrijfsuitje
 • Driegangendiner met Frans thema
 • Geschikt voor groepen vanaf 15 personen
 • Kookworkshops voor iedereen
 • Ook gegeven in het Engels
Franse kookworkshop
Franse kookworkshop in Amsterdam
kookworkshop frans

Bourgondische kookworkshop in Amsterdam

Tijdens een kookworkshop Frans in Amsterdam staat genieten als een echte Franse Bourgondiër voorop. U bereidt een echt Frans driegangen diner, compleet met amuses en samen met uw groep geniet u van culinaire hoogstandjes.

Of u nu een beginnend kok of een ervaren hobbykok bent; de Franse kookworkshop is geschikt voor iedereen. Voor hulp en begeleiding zijn onze professionele koks aanwezig.

kookworkshop in Amsterdam voor alle gelegenheden

Bij Eat Your Heart Out geven we kookworkshops die geschikt zijn voor zowel particuliere als zakelijke aangelegenheden.

particuliere kookworkshops amsterdam

Franse kookworkshop met familie en vrienden

De Franse keuken is er één met een grote verscheidenheid aan gerechten, er is voor ieder wat wils. Een kookworkshop Frans is bijvoorbeeld leuk als:

zakelijke kookworkshops amsterdam

Franse kookworkshop met een zakelijk tintje

Op zoek naar een originele activiteit met uw collega’s of zakenrelatie? Ga dan aan de slag met Franse recepten tijdens onze workshop. Centraal staan:

 • Familiedag
 • Uitje met vrienden
 • Vrijgezellenfeest
 • Verjaardagsfeest
 • Familiedag
 • Uitje met vrienden
 • Vrijgezellenfeest
 • Verjaardagsfeest
 • Saamhorigheid
 • Teambuilding
 • Samenwerking
 • Gezelligheid

Een heerlijk ontspannen activiteit in het centrum van Amsterdam. Een goed glas wijn mag bij de Franse keuken natuurlijk niet ontbreken, deze staat dan ook voor jullie klaar. Het is ook mogelijk om deze kookworkshop aan iemand cadeau te doen.

Een heerlijk ontspannen activiteit in Amsterdam. Een goed glas wijn mag bij de Franse keuken natuurlijk niet ontbreken, deze staat dan ook voor jullie klaar. Het is ook mogelijk om deze kookworkshop aan iemand cadeau te doen.

Wij maken voor jullie een kookworkshop op maat. Zo past de activiteit helemaal bij jullie wensen en niveau. Het bereiden van het diner creëert saamhorigheid en het gezamenlijk eten na afloop van de workshop maakt de sfeer compleet.

kookworkshop Aziatisch

Aan de slag met het Franse menu

Tijdens de Franse kookworkshop ervaart u de unieke eetcultuur zelf en gaat u aan de slag met een overheerlijk Frans menu. Onze medewerkers ontvangen u en geven een korte uitleg over het verloop van de workshop. Daarna is het tijd om in groepjes te gaan koken. Als eerste bereiden jullie een aantal amuses die tijdens het koken vast uitgeserveerd worden. Voor het diner maken jullie een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.

franse kookworkshop
Franse kookworkshop in Amsterdam

Ontvangst in Amsterdam

Aan het begin van de workshop heten we jullie welkom met een drankje en een hapje, waarna een korte uitleg volgt over de kookworkshop Frans. Het bereiden van de recepten neemt ongeveer anderhalf uur in beslag, waarna jullie de zelf bereide gerechten nuttigen in onze stijlvolle eetkamer. In totaal duurt de Franse kookworkshop ongeveer vier tot viereneenhalf uur.

De Franse kookworkshop in Amsterdam wordt ook in het Engels aangeboden. Informeer naar de mogelijkheden van Eat Your Heart Out door te bellen naar 06 483 773 50 of een e-mail te sturen naar info@eatyourheartout.nl

Ervaringen van de Franse Kookworkshop

Rowan, Amsterdam-zuid – 38 jaar

‘Het stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om een kookworkshop te volgen. Van mijn vriendinnen heb ik de Franse Kookworkshop bij Marleen cadeau gekregen. We hebben het heel gezellig gehad en het eten was heerlijk.’

Marije, Amsterdam – 27 jaar

‘Mijn zusje kookt zelf graag. Als afsluiting van haar vrijgezellenfeest hebben we daarom een kookworkshop in Amsterdam gevolgd. De locatie is echt geweldig en de madeleines vielen bij ons goed in de smaak!’

Sara, Amstelveen – 41 jaar

‘Het is altijd lastig om een bedrijfsuitje te organiseren dat alle collega’s leuk vinden. Omdat we allemaal houden van lekker eten, heb ik een Franse kookworkshop geregeld. Ons bedrijfsuitje was een groot succes en Marleen en haar team zijn supergastvrij en behulpzaam.’

Meer informatie over de kookworkshop Frans

Bent u benieuwd geworden naar onze Franse kookworkshop? Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 483 773 50 of een e-mail sturen naar info@eatyourheartout.nl.

Andere kookworkshops van Eat Your Heart Out

Bij Eat Your Heart Out bieden we niet alleen Franse Kookworkshops aan, ook voor de volgende kookworkshops kunt u bij ons terecht:

Back To Top