skip to Main Content
veelgestelde vragen over private dining amsterdam

Veelgestelde vragen over private dining

 

Wat is private dining?

Private dining is een concept waarbij u met uw gezelschap ongestoord geniet van een heerlijk diner. U zit dus niet in een restaurant met andere gasten, maar in een eigen ruimte waar we uw diner serveren.

Vraag voor een indicatie van de kosten een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Voor hoeveel personen is private dining geschikt?

Eat Your Heart Out verzorgt private dining voor groepen van vijftien tot vijftig personen. Wilt u met een kleiner of een groter gezelschap dineren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten van private dining?

Er zijn geen vaste kosten voor private dining. Bij Eat Your Heart Out verzorgen we voor ieder gezelschap een unieke belevenis waarbij we een menu op maat samenstellen. De prijs van private dining is onder andere afhankelijk van:

  • Het aantal personen
  • Het menu
  • Het wijnarrangement
  • Aankleding van de ruimte

Vraag voor een indicatie van de kosten een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Welk menu wordt geserveerd tijdens private dining?

We stellen voor ieder diner een uniek menu samen zodat de gerechten passen bij de gelegenheid en de wensen van onze gasten. Het menu stellen we in overleg met u samen, daarbij houden wij rekening met uw voorkeuren, de doelgroep en eventuele dieetwensen.

Welke drankjes worden bij private dining geserveerd?

Het is mogelijk om diverse drankjes te serveren bij private dining. Zo heeft u de keuze uit diverse soorten frisdrank en bier. Het is eveneens mogelijk om te kiezen voor een wijnarrangement waarbij we passende wijnen serveren voor bij uw gerechten.

Waar vind ik Eat Your Heart Out?

Onze locatie voor private dining is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. We zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Bekijk voor een volledige routebeschrijving onze private dining pagina.

Is het mogelijk om private dining bij mij thuis te organiseren?

Een privédiner bij u thuis behoort tot de mogelijkheden. Wij verzorgen de ingrediënten en de wijnen en koken een heerlijk diner voor u en uw gasten. Wilt u meer informatie over private dining op locatie? Neem dan contact met ons op.

Is het mogelijk om zelf te koken?

Bij Eat Your Heart Out organiseren we verschillende kookworkshops in Amsterdam. Bij deze workshops gaat u zelf aan de slag met de bereiding van het menu dat u daarna gezamenlijk nuttigt in onze stijlkamer

Back To Top