Ga naar hoofdinhoud
veelgestelde vragen over private dining amsterdam

Veelgestelde vragen over private dining

 

Wat is private dining?

Private dining is een concept waarbij u met uw gezelschap ongestoord geniet van een heerlijk diner. U zit dus niet in een restaurant met andere gasten, maar in een eigen ruimte waar we uw diner serveren. Dit kan bijvoorbeeld op kantoor, bij u thuis of elke andere gewenste locatie in Amsterdam en Nederland.

Voor hoeveel personen is private dining geschikt?

Eat Your Heart Out verzorgt private dining voor groepen van 6 tot 150 personen. Wilt u met een kleiner of een groter gezelschap dineren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

.

Wat zijn de kosten van private dining?

Bij Eat Your Heart Out werken we met op maat gemaakte menu’s, want geen gelegenheid is hetzelfde. We verzorgen voor ieder gezelschap een unieke belevenis waarbij we een menu op maat samenstellen. De prijs van private dining is onder andere afhankelijk van:

  • Het aantal personen
  • Het menu
  • Het wijnarrangement
  • Aankleding van de ruimte

Vraag voor een indicatie van de kosten een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Welk menu wordt geserveerd tijdens private dining?

Bij Eat Your Heart Out werken we met seizoensgebonden menu’s, waar we proberen de voedselketen zo klein mogelijk te houden. We stellen voor ieder diner een uniek menu samen zodat de gerechten passen bij de gelegenheid en de wensen van onze gasten. Het menu stellen we in overleg met u samen, daarbij houden wij rekening met uw voorkeuren, de doelgroep en eventuele dieetwensen.

Is het mogelijk om private dining bij mij thuis te organiseren?

Een privédiner bij u thuis behoort tot de mogelijkheden. Wij verzorgen de ingrediënten en de wijnen en koken een heerlijk diner voor u en uw gasten. Wilt u meer informatie over private dining op locatie? Neem dan contact met ons op.

Is het mogelijk om zelf te koken?

Bij Eat Your Heart Out organiseren we verschillende kookworkshops in Amsterdam in professionele kookstudio’s. Bij deze workshops gaat u zelf aan de slag met de bereiding van het menu om daarna gezellig met elkaar te tafelen en te genieten van de eigen gemaakte gerechten.

Back To Top