Ga naar hoofdinhoud
Spaanse kookworkshop

Aziatische kookworkshop

Ontdek de smaken van het Verre Oosten tijdens een Aziatische kookworkshop. Deze keuken bevat ontzettend veel smaken, zoals mild, scherp, zoetzuur en heel pittig. Er zijn veel gerechten en technieken die horen bij de Aziatische keuken. Tijdens de kookworkshop leert u een aantal oosterse recepten te bereiden, waarna u geniet van een verrukkelijk driegangendiner met zelfbereide gerechten.

 • Diverse locaties in Amsterdam
 • Kookworkshops voor ieder niveau
 • Eventueel in het Engels
 • Heerlijk Aziatisch driegangendiner
 • Voor groepen van 15 tot 45 personen
 • Leuk voor iedere gelegenheid, zoals teambuilding met je collega’s
 • 4,5 uur genieten
Aziatische kookworkshop Amsterdam
Aziatische kookles Amsterdam

Geniet van een kookworkshop in Amsterdam

Samen met vrienden, familie, collega’s of andere deelnemers bent u van harte welkom op diverse locaties met professionele keukens in Amsterdam. Afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte kunnen we een mooie professionele keuken voor uw kookworkshop aanbieden. Na het gezamenlijk koken gaat u met z’n allen aan tafel om te genieten van uw zelfgemaakte gerechten. Onze professionele koks staan tijdens de Aziatische kookworkshop klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens het koken.

Altijd gezellig: een Aziatische kookworkshop

Bij Eat Your Heart Out in Amsterdam kunnen zowel particulieren als zakenlieden terecht voor een kookworkshop.

particuliere kookworkshops amsterdam

Aziatische kookworkshop in Amsterdam voor particulieren

Op zoek naar een leuke en originele activiteit met vrienden of familie? Kies dan voor een Aziatische kookworkshop bij Eat Your Heart Out in Amsterdam. Geschikt voor elke gelegenheid:

 • Dagje weg
 • Vrijgezellenfeest
 • Verjaardag
 • Familiefeest

Onder het genot van een drankje leren jullie verschillende Aziatische recepten te bereiden. We maken de kookworkshop op maat, zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. De kookworkshop kunt u ook cadeau doen.

zakelijke kookworkshops amsterdam

Aziatische kookworkshop in Amsterdam voor bedrijven

Een kookworkshop is niet alleen geschikt voor particulieren. Bedrijven kunnen eveneens een Aziatische kookworkshop volgen. Bijvoorbeeld voor de volgende gelegenheden:

 • Teambuildingactiviteit
 • Jubileum
 • Afscheidsfeestje
 • Bedrijfsuitje

Onder het genot van een drankje leren jullie verschillende Aziatische recepten te bereiden. We maken de kookworkshop op maat, zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. De kookworkshop kunt u ook cadeau doen.

kookworkshop Aziatisch

Het menu van de kookworkshop

Tijdens de kookworkshop in Amsterdam gaan jullie aan de slag met een aantal kenmerkende Aziatische recepten. Geen zorgen, we gooien jullie niet in het diepe. We geven eerst uitleg over het verloop van de kookworkshop. Na de uitleg is het tijd om in groepjes te gaan koken. Allereerst bereiden jullie een tweetal amuses die al tijdens het koken geserveerd worden. Vervolgens maken jullie een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Aziatische kookworkshop
kookworkshop Amsterdam Aziatisch

Ontvangst in onze kookstudio

Wij heten u met een drankje van harte welkom in de kookstudio naar keuze voor de Aziatische kookworkshop . Allereerst volgt een korte uitleg over de kookworkshop. Na de uitleg is het tijd om te gaan koken, in totaal neemt dit ongeveer anderhalf uur in beslag. Natuurlijk gaat u daarna heerlijk genieten van het zelfgemaakte diner. De hele kookworkshop duurt ongeveer vier tot viereneenhalf uur.

Het is ook mogelijk de kookworkshop in het Engels te volgen. Op deze manier kunt u met buitenlandse familieleden, vrienden of zakenrelaties een kookworkshop volgen bij Eat Your Heart Out.

Ervaringen van onze klanten

Manon, Jordaan (Amsterdam) – 36 jaar

‘Mijn familie houdt heel erg van Aziatisch eten. We wilden wel eens wat anders doen dan wokken en daarom besloten we een kookworkshop te volgen bij Eat Your Heart Out. Zelfs met onze grote groep was er genoeg ruimte en we hebben veel gelachen!’

Ellen, Amsterdam – 28 jaar

‘Samen met mijn vriendengroep heb ik een Aziatische kookworkshop gevolgd bij Marleen en haar team aan de Herengracht. Wat een geweldige locatie! De workshop zelf was erg leuk, met name de loempia’s waren heel lekker.’

Desiree, Hoorn – 48 jaar

‘Elk jaar ga ik met mijn vriendinnen iets leuks doen. Als kookgekken vonden we het nu tijd voor een kookworkshop. Deze Aziatische recepten kenden we nog niet, maar ze waren stuk voor stuk voortreffelijk. Bedankt voor de goede zorgen!’

Meer informatie over de Aziatische kookworkshop

Wilt u meer informatie over de kookworkshop in Amsterdam of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 06 483 773 50 of stuur een e-mail naar info@eatyourheartout.nl.

Probeer ook onze andere kookworkshops

Wij bieden naast onze Aziatische kookworkshop nog een aantal kookworkshops aan, geïnspireerd op internationale keukens.

Back To Top