Ga naar hoofdinhoud
gelegenheden private dining amsterdam

Gelegenheden private dining

Geniet van de verschillende soorten private dining van Eat Your Heart Out in Amsterdam of op elke gewenste locatie in Nederland. Of het nu om een verjaardag, een zakelijk diner, een tuinfeest, 21 diner, stijlvolle BBQ of een bruiloft gaat: private dining is geschikt voor iedere gelegenheid.

We kunnen een culinair sit-down diner met 4 (of meer)  voor u verzorgen, of een wat informeler walking dinner waarbij we meerdere kleinere gerechtjes aan uw gasten uitserveren. Voor zowel zakelijke als privé private dining kunt u bij ons terecht!

  • Privé diner: ongestoord genieten
  • Op maat gemaakt menu
  • Private dining voor iedere gelegenheid
  • Voor 4 tot 200 personen
  • Privédiner op elke gewenste locatie mogelijk, bij u op kantoor of privé in uw eigen huis
Private dining Amsterdam zakelijk

Private dining op maat

private dining op maat

Verjaardag

Private dining is perfect om uw verjaardag in stijl te vieren. Met maximaal vijftig personen geniet u van een feestelijk menu dat we speciaal voor uw verjaardag samenstellen. Liever een jarige verrassen? Geef hem dan private dining cadeau bij Eat Your Heart Out, waarbij we zijn of haar favoriete gerechten serveren.

Bruiloft

Geniet op de mooiste dag van uw leven van een heerlijk privédiner bij Eat Your Heart Out in Amsterdam op uw trouwlocatie of op elke gewenste locatie in Nederland. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid organiseren we een private dining met gerechten die passen bij het thema van de bruiloft.

Vrijgezellenfeest

Sluit een vrijgezellenfeest stijlvol af door in Amsterdam in privésfeer te dineren. Geniet samen met vriendinnen van een overheerlijk tapasmenu of kies met vrienden voor een echt mannenmenu waarbij de steak natuurlijk niet mag ontbreken. Neem gerust contact met ons op en wij stellen een uniek menu voor jullie samen.

Private dining met familie

Een gezellige avond met familie creëer je eenvoudig met private dining. U hoeft geen rekening te houden met andere gasten omdat u een eigen ruimte tot uw beschikking heeft. We houden bij het samenstellen van het menu rekening met uw familie zodat er voor iedere leeftijd iets op het menu staat wat hij/zij lekker vindt.

Zakelijk diner

Of het nu gaat om een diner met zakelijke relaties of het vieren van een jubileum van een collega: private dining is geschikt voor verschillende zakelijke gelegenheden. Dineert u met buitenlandse relaties? Maak dan indruk met een menu dat bestaat uit specialiteiten uit hun vaderland. Bij Eat Your Heart Out kunt u eveneens uw private dining combineren met een vergadering op locatie.

Private dining op locatie

Een van de mogelijkheden van Eat Your Heart Out is een privédiner bij u thuis of op locatie. We komen bij u om een verrukkelijk diner te koken waarmee u gegarandeerd indruk maakt op uw gasten. Ook de bijpassende wijnen nemen wij mee en na afloop ruimen we alles netjes voor u op. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten van private dining op locatie contact met ons op.

Stijlkamer Amsterdam Eat Your Heart Out

Meer informatie over soorten private dining

Bekijk voor meer informatie over onze soorten private dining bij de veel gestelde vragen of neem contact met ons op via 06 483 773 50 of via info@eatyourheartout.nl. Wilt u zelf genieten van private dining? Vraag dan direct een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Back To Top