Gelegenheden private dining

Geniet van de verschillende soorten private dining van Eat Your Heart Out in Amsterdam. Of het nu om een verjaardag, een zakelijk diner of een bruiloft gaat: private dining is geschikt voor iedere gelegenheid. In onze 18e-eeuwse stijlkamer serveren we een menu op maat dat volledig aansluit op uw wensen. Met een prachtig uitzicht over de Amsterdamse grachten geniet u met vrienden, familie of zakelijke relaties van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen.

  • Privé diner: ongestoord genieten
  • Op maat gemaakt menu
  • Unieke locatie in Amsterdam: uitzicht op de grachten
  • Private dining voor iedere gelegenheid
  • Voor 15 tot 50 personen
  • Privédiner op locatie mogelijk

Bel: 06 483 773 50 Private dining reserveren

Private dining op maat

Private dining bij Eat Your Heart Out is geschikt voor iedere gelegenheid. Zowel met familie, vrienden als met zakenrelaties geniet u in ons stijlvolle pand van een heerlijk diner zonder dat u gestoord wordt door andere gasten. Private dining is onder andere geschikt voor onderstaande evenementen.

Verjaardag

Private dining is perfect om uw verjaardag in stijl te vieren. Met maximaal vijftig personen geniet u van een feestelijk menu dat we speciaal voor uw verjaardag samenstellen. Liever een jarige verrassen? Geef hem dan private dining cadeau bij Eat Your Heart Out, waarbij we zijn of haar favoriete gerechten serveren.

Private dining reserveren

Bruiloft

Geniet op de mooiste dag van uw leven van een heerlijk privédiner bij Eat Your Heart Out in Amsterdam. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid organiseren we een private dining met gerechten die passen bij het thema van de bruiloft. Private dining op onze stijlvolle locatie is ook ideaal voor het vieren van een jubileum.

Private dining reserveren

Vrijgezellenfeest

Sluit een vrijgezellenfeest stijlvol af door in Amsterdam in privésfeer te dineren. Geniet samen met vriendinnen van een overheerlijk tapasmenu of kies met vrienden voor een echt mannenmenu waarbij de steak natuurlijk niet mag ontbreken. Neem gerust contact met ons op en wij stellen een uniek menu voor jullie samen.

Private dining reserveren

Private dining met familie

Een gezellige avond met familie creëer je eenvoudig met private dining. U hoeft geen rekening te houden met andere gasten omdat u een eigen ruimte tot uw beschikking heeft. We houden bij het samenstellen van het menu rekening met uw familie zodat er voor iedere leeftijd iets op het menu staat wat hij/zij lekker vindt.

Private dining reserveren

Zakelijk diner

Of het nu gaat om een diner met zakelijke relaties of het vieren van een jubileum van een collega: private dining is geschikt voor verschillende zakelijke gelegenheden. Dineert u met buitenlandse relaties? Maak dan indruk met een menu dat bestaat uit specialiteiten uit hun vaderland. Bij Eat Your Heart Out kunt u eveneens uw private dining combineren met een vergadering op locatie.

Private dining reserveren

Private dining op locatie

Een van de mogelijkheden van Eat Your Heart Out is een privédiner bij u thuis of op locatie. We komen bij u om een verrukkelijk diner te koken waarmee u gegarandeerd indruk maakt op uw gasten. Ook de bijpassende wijnen nemen wij mee en na afloop ruimen we alles netjes voor u op. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten van private dining op locatie contact met ons op.

Private dining reserveren

Onze locatie in Amsterdam

U geniet van private dining in onze monumentale 18e-eeuwse stijlkamer. Deze prachtige ruimte heeft beschilderde plafonds, hoge ramen en een sfeervolle open haard. Vanuit onze stijlkamer heeft u tijdens uw diner een geweldig uitzicht over de Amsterdamse grachten.

Bereikbaarheid

Een privédiner vindt plaats op onze locatie aan de Herengracht in Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal neemt u tramlijn 1, 2 of 5 en stapt u uit bij tramhalte Spui. Vanaf hier is het nog 350 meter lopen naar Eat Your Heart Out.

Wanneer u met de auto komt, kunt u uw auto parkeren aan de gracht of in de dichtstbijzijnde parkeergarage. Bekijk de volledige routebeschrijving op onze private dining pagina.

Meer informatie over soorten private dining

Bekijk voor meer informatie over onze soorten private dining bij de veel gestelde vragenn of neem contact met ons op via 06 483 773 50 of via info@eatyourheartout.nl. Wilt u zelf genieten van private dining? Vraag dan direct een offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.