Ga naar hoofdinhoud
Menucaart private dining amsterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Menukaart private dining

Om u een impressie te geven van onze mogelijkheden, ziet u in het onderstaande overzicht een aantal voorbeeldmenu’s met gerechten die we voor u kunnen bereiden.

Een passend menu voor iedere gelegenheid

Voor iedere private dining stellen we in overleg met onze gasten een uniek menu samen. Op die manier zorgen we ervoor dat het menu aansluit bij de gelegenheid, de doelgroep en de voorkeuren van onze gasten. Het is mogelijk om een menu te bereiden met drie, vier of vijf gangen, geïnspireerd door diverse wereldkeukens.

  • Uniek samengesteld menu
  • Gerechten voor ieders smaak
  • Keuze uit diverse keukens
  • Bepaal zelf het aantal gangen
  • We houden rekening met dieetwensen

Onze specialismes zijn de Franse, Italiaanse en de Aziatische keuken, maar we maken ook met plezier gerechtjes uit andere wereldkeukens. We bereiden onze gerechten altijd met dagverse producten en producten uit het seizoen. Voor iedere gelegenheid en bij elk menu is het mogelijk om bijpassende wijnen te serveren. Om u een idee te geven van onze mogelijkheden, hebben we een voorbeeldmenu opgesteld. Geef gerust uw voorkeuren en dieetwensen aan ons door. Bij de keuze van het menu en de bereiding van de gerechten houden we hier rekening mee.

Meer informatie over het menu

Bekijk voor meer informatie over het menu voor private dining de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 06 483 773 50 of via een e-mail naar info@eatyourheartout.nl.

Back To Top